Impulsem do zmiany podejścia do własnego zdrowia jest często ucieczka od.. Oznacza to że chcemy uczynić nasze życie lepszym i zdrowszym najczęściej wtedy gdy nas samych dotknie jakaś dolegliwość lub choroba albo też gdy dotyczy to naszych bliskich. Motywacje te są krótkotrwałe i  działają dopóki trwają. A jedyną trwałą motywacją jest MIŁOŚĆ! Miłość Boga do Ciebie i pragnienie jej odwzajemnienia, Miłość do siebie samego i własnego ciała, którym przecież obdarzył cię Bóg. A także miłość do drugiego człowieka.

W Liście do Rzymian czytamy „… nie bierzcie wzoru z tego świata, lecz PRZEMIENIAJCIE się przez ODNAWIANIE UMYSŁU...”

Zauważ silny związek między ciałem a umysłem. I teraz, 2000 lat po tym, jak napisano te słowa, wiemy i doświadczamy tego, że nie tylko ciało wpływa na umysł (o tym zapewne już wiesz bo może zauważyłeś jak robisz się senny i ociężały po obfitym posiłku) , ale tez jak w sposób niezwykły umysł wpływa na ciało.

Podczas kursu dowiesz się:

Vegetable juice variety
  • Dlaczego ludzie chorują?
  • Skąd się bierze choroba?
  • Co jeść, żeby zachować zdrowie
  • Jak wychowywać i karmić nasze dzieci w świecie „postępu cywilizacyjnego” i przetworzonej żywności?

Kurs zdrowego życia

Projekt bez tytułu(1)
  • pomoże ci zrozumieć Twoje nastawienie do zdrowa,
  • odkryje potencjalne pułapki, które sam sobie stawiasz na drodze do zdrowia,
  • pomoże ci zrozumieć i zmienić Twoje własne nawyki żywieniowe
  • będziemy rozważać, co Bóg mówi do nas o naszym zdrowiu fizycznym i emocjonalnym
  • oraz dowiesz się, co Bóg mówi o jedzeniu, posiłkach i jakie ma dla nas rady, abyśmy nie chorowali

Kurs jest przeznaczony dla każdej osoby, która chce zadbać o swoje zdrowie, która pragnie rewitalizacji i poprawy kondycji, która chce poznać Boże recepty na szczęśliwe bo zdrowe, życie.

Kurs to 4 spotkania w miesiącu czyli

1 raz w tygodniu po 2 godziny w godz. 19.00-21.00

Cena: 60 zł za spotkanie

INFORMACJE I ZAPISY:  kontakt (małpka) fundacjabetania.pl                      tel.: 607-072-369