Kurs ZDROWEGO ŻYCIA

Motywacją wielu ludzi na lepsze i zdrowsze życie jest często jakaś choroba lub jakaś dolegliwość lub poczucie winy, wstydu. Te wszystkie motywacje są krótkotrwałe i działają dopóki trwają. A jedyną trwałą motywacją jest MIŁOŚĆ! Miłość Boga do Ciebie, próba jej odwzajemnienia, miłość do siebie samego i do drugiego człowieka.

W Liście do Rzymian czytamy „… nie bierzcie wzoru z tego świata, lecz PRZEMIENIAJCIE się przez ODNAWIANIE UMYSŁU...”

Zauważ silny związek między ciałem a umysłem. I teraz, 2000 lat po tym, jak napisano te słowa, wiemy i doświadczamy tego, że nie tylko umysł wpływa na ciało, ale tez ciało wpływa na umysł.

Kurs jest próbą odpowiedzi na nurtujące nas pytania:

• Dlaczego ludzie chorują?
  • Skąd się bierze choroba?
  • Co jeść, żeby zachować zdrowie
  • Jak wychowywać i karmić nasze dzieci w świecie „postępu cywilizacyjnego” i przetworzonej żywności?

Kurs ZDROWEGO ŻYCIA

• pomoże ci zrozumieć Twoje nastawienie do zdrowa,
  • odkryje potencjalne pułapki, które sam sobie stawiasz na drodze do zdrowia,
  • pomoże ci zrozumieć i zmienić Twoje własne nawyki żywieniowe
  • będziemy rozważać, co Bóg mówi do nas o naszym zdrowiu fizycznym i emocjonalnym
  • oraz dowiesz się, co Bóg mówi o jedzeniu, posiłkach i jakie ma dla nas rady, abyśmy nie chorowali

Kurs jest przeznaczony dla każdej osoby, która troszczy się o swoje zdrowie, która chce poznać Boże recepty na szczęśliwe życie.

Kurs to 4 spotkania x 1 raz w tygodniu po 2 godziny w godz. 19.00-21.00

Cena: 30 zł za spotkanie