KURSY

Proponujemy kursy dla osób, które chcą bardziej poznać siebie, pokochać siebie i zaakceptować siebie, takim , jakim się jest. W naszych kursach odkrywamy Prawdę o nas samych i o świecie. I to jest dla nas punkt wyjścia do wewnętrznej przemiany, do dążenia do życia, jakie przygotował dla nas Bóg-pełni obfitości.

Kursy pozwalają przepracować jakiś problem, który mamy ze sobą. Kursy nie zastępują terapii, ale czasem terapia nie jest już potrzebna:-)) Bo jesteśmy w rękach najlepszego Terapeuty wszechczasów- Jezusa! Nie proponujemy szybkiego zysku sławy czy bogactwa ani nie sugerujemy żadnych inwestycji w kursach finansowych.

1. Kurs Nowego Życia 12 Kroków-  to Program „12 Kroków ku pełni życia„. To pierwszy tak kompletny program odnowy naszego życia emocjonalnego, intelektualnego i duchowego. Bazuje na chrześcijańskiej wizji człowieka i świata, łączy rozwój duchowy i osobowy z elementami psychoterapii. KURS 12 KROKÓW KU PEŁNI ŻYCIA
  2. Zdrowie z Biblią w ręku-to kurs dla wszystkich, którym leży na sercu zdrowie ich i kogoś z rodziny.
  3. Finanse z Biblią w ręku-to kurs, który pomoże ci zrozumieć swoje postępowanie związane z pieniędzmi, wskaże drogę, jak wyjść z długów, nauczy cię, jak zbudować dobrze działający budżet, wskaże, jak wychowywać swoje dzieci do odpowiedzialności finansowej